Mor el periodista i escriptor Hilario López Millán als 78 anys

El popular comunicador, amic íntim de Rocío Jurado, ha mort a causa d'una "deshidratació extrema"

Hilario López Millán

Hilario López Millán

Redacció / YoTele

Hilario López Millán, periodista i un dels col·laboradors més populars a la televisió dels 90 i els 2000, ha mort als 78 anys. A més de dedicar gran part de la seva trajectòria a la ràdio, on va treballar amb Encarna Sánchez, al llarg de la seva carrera va participar en programes com 'Día a día', amb María Teresa Campos, o 'Sabor a ti' amb Ana Rosa Quintana.

El periodista Albert Castillón, amic de López Millán, ha lamentat a les xarxes socials la mort del comunicador: "Fa unes hores ha mort un geni de la ràdio". "Una deshidratació extrema va acabar amb un dels grans de la comunicació. El meu condol al seu marit Alberto. Descansarà amb la seva mare i la seva amiga Rocio Jurado", afegeix en el missatge.

Com assenyala Castillón al seu missatge, Hilario López Millán va mantenir una íntima relació d'amistat amb Rocío Jurado fins a la mort de la folklòrica.

De fet, el cronista va defensar la relació entre l'artista i la seva filla, Rocío Carrasco, en les darreres intervencions televisives. "El primer a la seva vida era la seva filla, la seva Rocío. Després ja vindria la resta", va afirmar a la tertúlia del documental 'Lo siento, mi amor' emès per Telecinco.

Amant de la música, López Millán també va treballar a Canal Sur com a jurat en el talent xou 'Se llama Copla', un paper que va exercir des de l'any 2007 fins al 2011.