Vídeo | Antonella provoca rialles en confondre a Jordi Alba amb Messi

En el seu afany de felicitar el seu marit després d'un matx gairebé protagonitza un petó inesperat

Jordi Alba i Messi se saluden en presència de Busquets.

Jordi Alba i Messi se saluden en presència de Busquets. / Brad Penner

Miami s'ha convertit en l'epicentre de la vida de Leo Messi i la família. El futbolista argentí, ara brillant a l'Inter de Miami, és el centre d'atenció a la MLS, però la seva dona, Antonella Roccuzzo, també està prenent el protagonisme merescut.

A les últimes hores, Antonella s'ha convertit en la sensació de les xarxes socials a causa d'un vídeo viral que ha capturat un divertit moment al camp de joc. Després d'un partit de l'Inter de Miami, la dona de Messi es dirigeix al camp per felicitar el seu marit, tot i això, en un gir inesperat, confon Jordi Alba, el lateral espanyol, amb el seu marit Leo Messi.

Antonella, amb els braços oberts i un somriure d'alegria, s'acosta a Jordi Alba com si fos el marit. Afortunadament, tots dos reaccionen a temps i eviten el petó que semblava imminent, optant per una abraçada ràpida que va provocar rialles a l'estadi ia les xarxes socials.

Aquest divertit incident demostra que la presència de Messi i la seva família a Miami no només està marcada pels seus èxits al camp, sinó també per moments espontanis que alegren els aficionats. Amb la lupa posada a la MLS, on Messi enfronta nous reptes amb l'Inter Miami, l'anècdota amb Antonella i Jordi Alba s'ha convertit en un toc lleuger de diversió al mig de la competició.