La queixa veïnal a uns pares pels plors del seu nadó a Barcelona

Els veïns consideren que un plor de 15-20 minuts a la nit "no és normal"

Demanen una solució després de patir insomni "durant mig any"

Bruna Segura

El plor d'un bebè sol ser una font d'insomni pels pares durant les nits. Però a Barcelona, aquest problema ha superat les parets i ha provocat malestar entre els veïns, que han deixat una nota a la porta del domicili de la criatura després de "més de mig any d'insomni constant".

"Jo no sóc activa a Twitter o com es digui ara, però vull fer ressò del que ens hem trobat a la porta de casa aquest matí. Té a veure amb l'egoisme recalcitrant, la manca de tolerància i empatia que existeix en la societat actual", ha denunciat Ester, la mare del bebè, en les xarxes socials. A més, ha afegit una fotografia la nota dels veïns.

La nota comença amb una salutació cortesa: "Estimats veïns del primer del bebè". I en la primera frase ja s'aborden els detalls del problema que afecta tota la comunitat de l'edifici a Barcelona.

"Us escrivim per expressar el nostre malestar pels plors del bebè. Fa més de mig any que estem aguantant sense treva els seus plors, i últimament, crida amb força, tant al matí com, sobretot, a la nit", comença la nota.

La queixa continua amb la petició que es resolgui aquesta situació: "Ens agradaria que prenguéssiu alguna mesura a aquest respecte. Entenem que cuidar del bebè pot no ser fàcil, però també desitgem descansar durant les nits, cosa que ja fa molt de temps que no podem fer".

Els veïns consideren que que el bebè plori més de 15-20 minuts durant la nit "no és normal". Tampoc ho és que ho faci tres o quatre vegades durant la nit, fet que esdevé "bastant insuportable", tot i que "durant el dia no ens queda més remei que suportar els seus plors".

Per això, han demanat a la parella que "trobin una solució per poder descansar", tant ells com la resta de veïns.

Després de compartir la nota a les xarxes socials, els usuaris han expressat la seva opinió, majoritàriament en suport als pares del bebè, lamentant les queixes de la resta d'inquilins de l'edifici.

"Quina barbaritat. Si ja a mi se'm gira l'estómac, no em puc ni imaginar el que estareu sentint vosaltres", ha explicat una usuària, mentre una altra persona suggereix als pares que els responguin dient-los que "es comprin un xalet".