L'Orígens d’Olot tanca l’11a edició amb més de 6.700 visitants

La Fira Orígens, al Recinte Firal d’Olot

La Fira Orígens, al Recinte Firal d’Olot / FIRA ORÍGENS

REDACCIÓ

L’Orígens, la Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya, va acollir més de 6.700 visitants durant el dissabte 18 i diumenge 19 de novembre en la seva 11a edició, aconseguint el rècord de venda de tiquets de tast amb un total de 54.000 unitats venudes.

El Recinte Firal d’Olot es va omplir de productors repartits en 60 estands, visitats per un gran nombre de professionals que aprofiten any rere any Orígens per conèixer els productes de qualitat de la mà dels propis productors iles novetats que s’hi presenten, a banda d’establir relacions comercials.

El programa d’activitats va comptar amb sessions de cuina, el 2n concurs de botifarra catalana, organitzat juntament amb la Confraria del Gras i el Magre i de la Fundació Oficis de la Carn, que va guanyar Valentí Fàbregas Alier de la cansaladeria Fàbregas Xarcuters. Els tastos i les sessions l’Aula de Cuina van omplir tot l’aforament disponible.

Es calcula que la despesa mitjana de cada visitant ha estat de cinquanta euros, segons una enquesta realitzada al mateix recinte