"Serà un partidàs. Un duel molt tàctic, en què el Llagostera pot dificultar molt les coses al Girona, malgrat que els de casa arriben embalats, pletòrics de confiança i tindran el suport del seu públic". Així ho espera Jordi Gonzalvo, exentrenador i ara comentarista tècnic del canal Esport3, que no s'atreveix a fer cap pronòstic perquè "pot passar qualsevol cosa".

Gonzalvo entén que, si guanya el Girona, "donarà un cop de puny sobre la taula en la lluita per l'ascens directe", tot i que pensa que encara quedarà patir en les "finals" contra el Mallorca i el Lugo. La clau de l'èxit dels blanc-i-vermells, segons el tècnic, és que Machín ha aconseguit que els seus jugadors tinguin perfectament assolits els automatismes i creguin a mort en el sistema de joc que ha aplicat. "El 3-3-2-2 de l'any passat al qual va recórrer en busca d'un resultat immediat, que era la permanència, s'ha consolidat. Aquí tothom sap què ha de fer, quan i com. I quan un tècnic aconsegueix això, ha assolit l'èxit".

Sobre el Llagostera, Jordi Gonzalvo apunta que amb Santi Castillejo hi havia un problema amb el gol que s'ha corregit amb la nova tripleta d'entrenadors. "A partir d'aquí, són la sorpresa agradable de la temporada i segueixen amb opcions de fer la promoció tot just a tres jornades del final de la competició".

Les baixes de Lejeune i Rama?lho en el bàndol local poden ser determinants. Gonzalvo elogia Mata -"tàcticament és boníssim i només li faltaven els gols, que ja ha trobat"- i entén que el retorn de Juncà "dóna més equilibri als carrilers del sistema de Machín".