El Girona juvenil va encaixar la primera derrota de la temporada després de caure a Saragossa en un partit en què va pagar car els errors en defensa. Si bé els de Robert Vila van mostrar una gran capacitat de reacció per remuntar el gol inicial de Siro gràcies a dos gols consecutius de Pimentel, les badades defensives en els jugades següents van fer que, en el minut 23, el marcador ja fos de 3-2 favorable a l'Stadium Casablanca.

A la segona part el tècnic gironí va fer uns canvis tàctics per intentar arreglar la situació i dotar, també, de més solidesa defensiva l'equip. Els locals, si bé no van disposar de cap altre ocasió de gol, van saber defensar-se bé de les escomeses dels gironins, que fins i tot van enviar una pilota al pal. Al final, però, una derrota del juvenil que ha de servir per corregir errors de cara als propers enfrontaments de la campanya.