El Girona segueix endavant a la Copa Catalunya després d'imposar-se ahir al Cornellà per la mínima gràcies a un solitari gol de David Serrano a la primera part. Pablo ?Machín va marxar satisfet del Municipal barceloní després de veure com alguns dels jugadors que fins ara han tingut menys minuts aquesta temporada responien davant el líder del Grup III de Segona B. La classificació, a més a més, permet al Girona disposar com a mínim d'una nova eliminatòria per poder repartir minuts a tota la plantilla.

Va ser un vespre rodó per al Girona que va imposar la seva superior categoria davant un rival d'allò més intens que no va posar les coses gens fàcils. Ben aviat va trobar el Girona el camí de la victòria gràcies a una diana d'un David Serrano que, tal com ja havia fet a l'eliminatòria de Copa del Rei contra el Nàstic, va ser un dels millors del partit. El de Premià de Mar va aprofitar una bona passada amb profunditat d'Alcaraz per finalitzar a la perfecció davant Toni Casamayor i marcar l'únic gol del partit. La diana de Serrano va ser gestionada a la perfecció pels gironins que, malgrat el patiment dels darrers minuts amb una allau de córners i pilotes penjades a l'olla de Germán Parreño, no van tenir cap disgust final.

Machín temia que els seus homes no s'adaptessin bé a la superfície artificial del Municipal. A l'hora de la veritat però, els gironins no van tenir cap problema per jugar-hi. Ben aviat van demostrar haver entrat bé al partit quan abans del quart d'hora de matx, Serrano encetava el marcador en una bona acció per la banda dreta. El partit podia haver quedat pràcticament dat i beneït pocs minuts després si el travesser no hagués escopit una forta rematada de Pol Llonch.

El Girona tenia el partit controlat però el Cornellà no renunciaria a cercar l'empat. Així, després d'una primera ocasió de Borja López, el veterà Antonio Hidalgo gaudiria de la més clara amb una rematada que sortiria fregant el travesser de Germán Parreño. Ja a la segona part, Serrano tornaria a aparèixer amb una ràpida acció iniciada per Parreño que acabaria amb un xut que sortira fora llepant la base del pal. Tant machín com l'entrenador del Cornellà, Jordi Roger, van aprofitar per fer molts canvis a la segona part. El sorià va fer entrar Mata i Jairo i entre tots dos van tenir una clara oportunitat que el porter Toni va desfer. El Cornellà insistiria a la recerca de l'empat a còpia de serveis des de la cantonada que, malgrat un ensurt en un refús d'Alcalá que a punt va estar d'entrar, acabarien tots en no-res.

A banda de donar minuts a homes com Germán Parreño, Carles Mas, Marcelo, Llonch o Vivancos, el partit d'ahir va servir també per veure per primer cop en partit de competició el juvenil Joel Arimany i també l'extrem Xavi Ferrón. El davanter, que ja havia tingut minuts a la pretemporada i va ser convocat per Oviedo, va sortir d'entrada a l'onze titular. De la seva banda, l'altempordanès, de 22 anys, exjugador de l'Olot, Llagostera, el Figueres i el Badalona, entre altres, va entrar de refresc per Serrano, que va demanar el canvi per unes molèsties.