n Pablo Machín va desplaçar dinou jugadors fins a terres madrilenyes a causa, en principi, de les molèsties que arrossegaven Coris i Borja García del partit de la setmana passada contra el Llevant. També va viatjar un Àlex Granell que en l'entrenament de divendres va patir una lesió muscular però que va ser inclòs a la llista igualment amb una idea ben clara: forçar la cinquena groga.

El fet que fos a la banqueta va provocar que Juan Cámara fos l'home descartat i veiés el partit des de la graderia. El club no va informar de l'abast de la lesió del migcampista gironí però el fet que forcés la targeta, des de la banqueta protestant l'acció del penal de Marí a Plano, sembla indicar que podrien tractar-se d'algunes setmanes o fins i tot d'un mes.

Al final del partit Machín va afirmar que Granell no havia jugat perquè no ho havia considerat «oportú», mentre que el jugador va esquivar amb cintura l'embolic. Sigui com sigui d'aquesta manera, Granell fa net de targetes i depenent de l'abast de la lesió, estarà a punt o no per visitar La Romareda el primer partit de 2017. L'absència de Granell no va ser l'única d'un onze amb més novetats. L'entrada d'Herrera pel sancionat Longo era previsible, així com també la de Cifu per Coris, per les característiques del camp i del rival. Així mateix, també va sorprendre que Machín mantingués René sota pals i tallés una sèrie de partits en què l'andalús havia alternat titularitat i suplència amb Bounou.

Sandaza rep l'alternativa

Amb el matx totalment en contra (2-0 i un home menys sobre la gespa), Pablo Machín va donar l'alternativa a Fran Sandaza i Eloi Amagat a la segona part. El castellà no jugava des del 30 d'octubre contra el Numància, mentre Eloi no ho feia des de la visita a Cadis. Tots dos van donar un altre aire a l'equip al tram final d'un partit que va tenir més emoció de la que semblava a la primera mitja hora.