n El Girona empata a casa contra el Mollet (3-3). El conjunt de Javi Garcia no va saber aprofitar el marcador aconseguit abans de la primera meitat (3-0). A la represa, els visitants van reduir distàncies en el marcador gràcies a Masip que va convertir un penal polèmic en el minut 51. A partir del primer gol del Mollet els gironins es van enfonsar, cosa que va permetre als visitants igualar el resultat. La segona meitat va ser dominada completament pel conjunt vallesà. A destacar, en el minut 74, l'àrbitre va aturar el partit durant uns minuts perquè es va sentir intimidat quan va observar que jugadors dels dos conjunts, mentre escalfaven, i un aficionat van protagonitzar una pica-baralla.

joan gispert sant cugat del vallès

n El partit va presentar dues parts molt diferenciades. A la primera el Sant Cugat va tenir alguna ocasió més que el Farners. Blanquera va haver d'evitar el gol amb dues bones intervencions, mentres que Coro i Riki també van tenir dos un contra un clars que no van poder materialitzar. A la represa els de Santa Coloma van passar a tenir el domini absolut i van oferir un autèntic monòleg. Fruit del bon joc, Coro va marcar el primer gol després d'un penal clar per mans. Al temps afegit Muniesa va establir el definitiu 0-2 després de culminar un contraatac. Amb aquesta victòria el Farners suma 10 dels darres 12 punts i es situa 7è a tant sols un punt del tercer classificat.

ddg el masnou

n El filial del Llagostera va superar al Masnou en un partit molt disputat. Els visitants van començar molt més potents que els locals i als dos minuts de començar el partit va arribar el primer gol, Eloi Zamorano va aprofitar una centrada des de còrner per encetar el marcador.

Els selvatans van seguir arribant a la porteria local, però no va ser fins a la represa que van augmentar la diferència amb un gol més.

Amb aquesta victòria el Llagostera supera al Martinenc i es posa vuitè amb un partit menys.