El Girona traspassa fronteres. Ho confirma la història que ha revelat avui el club a travès del seu lloc web, sobre un jove japonès, Teruo Yamaoka, de 21 anys, fan de Fran Sandaza des que aquest va jugar al FC Tokyo, i que el cap de setmana passat va ser a Montilivi per saludar el seu ídol i assistir al partit contra el Cadis que, malauradament, va acabar amb derrota per als gironins (1-2).

Teruo Yamaoka, que estudia espanyol a la Universitat de Salamanca, es va plantar dissabte a l´estadi de Montilivi per conèixer de primera mà el nou destí del davanter, que després de sortir del FC Tokyo, va acceptar l'oferta que li va fer el Girona per tornar a la ciutat. El futbolista explica en declaracions a www.gironafc.cat com va conèixer a Yamaoka: "em va contactar per Instagram, explicant-me que em volia venir a veure. I dit i fet, el dissabte ja era a l´entrenament".

L'endemà el club va convidar el noi al Girona-Cadis, duel directe contra un rival en la lluita per l'ascens que, malauradament, va trencar la ratxa d'imbatibilitat de l'equip blanc-i-vermell a casa. El jove japonès es va situar a primera línea de Tribuna amb el "pack" complet d´animació: gorra i bufanda del Girona, cara pintada amb els colors blanc-i-vermells, la samarreta d´entrenament que li va regalar el mateix Sandaza i un dibuix fet per ell amb la figura del seu heroi i la paraula "Golazo".