Els jugadors del Girona Borja García i Aday han inaugurat avui el seu nou projecte empresarial, Sanum Healthy House, destinat a l'alimentació saludable i al benestar físic al carrer Emili Grahit. En són socis al costat de Sergio Mateo "Mate", dietista del Girona FC, i David Puigvert, impulsor de la part d'alimentació ecològica a Olot amb una botiga Sanum. El local ocupa un edifici de tres plantes i 1.000 metres quadrats al carrer Emili Grahit.

El projecte Sanum Healthy House, però, va néixer fa 1 any i mig fruit de la combinació de les experiències d'èxit dels 4 socis: l'experiència de negoci en productes ecològics i de proximitat que aportava Puigvert, amb l'obertura d'una botiga molt innovadora a Olot fa 5 anys, el coneixement nutricional de Mateo, en un equip de futbol que ha pujat a primera divisió, i l'experiència d'estil de vida de dos esportistes d'elit, que viuen en pròpia pell la vinculació directe entre una bona alimentació i un rendiment esportiu exigent.

«Jo sempre havia tingut una alimentació mal organitzada, va ser arribar aquí a Girona i trobar-me amb en Mate (Sergi Mateo) que ha estat una persona molt important per a mi i amb qui tant jo com l'Aday sempre hem tingut bon feeling; i amb ell, i en trobar-nos el nostre altre soci, hem fet anar endavant aquest projecte que crec que pot ajudar a la vida dels esportistes però també a la de qualsevol altra persona», ha explicat Borja García durant l'acte inaugural, que ha reunit nombrosos convidats, entre ells molts representants de la primera plantilla del Girona.