Amb la victòria a Almeria, el Girona ha confirmat la seva participació a la segona eliminatòria del play-off d'ascens. Aquesta ha sigut la valoració de Francisco després del partit:

- "L'equip està amb bastanta fatiga, després de dos partits seguits però té il·lusió. Hem d'esperar encara per saber l'abast de la lesió de Mojica. Estic molt content amb tots els jugadors. Han fet un esforç enorme. No depenem només d'un jugador perquè som un equip i ho hem demostrat. He de felicitar-los a tots"

- "Estem contents perquè estem a la final, però hem de ser realistes perquè no hem aconseguit res. He de seguir sent competitius i amb il·lusió. Ens queda un camí difícil i hem de seguir endavant"

-"Mai m'ha passat pel cap que pogués passar l'Almeria. Visualitzava que l'equip estava preparat. Ens hem hagut de posar enrere, amb les seves ocasions, davant d'un equip que tot l'any ha lluitat per l'ascens directe, però teníem clar que havíem de ser ambiciosos i saber patir com tocava. Ha sigut un partit complet"

- "He passat d'animar a l'Almeria aquesta temporada, a tenir el cor amb el Girona per passar l'eliminatòria. La professionalitat del meu cos tècnic és màxima. Estic molt agraït al club i la ciutat pel tracte. Estic orgullós de formar-ne part"

- "Aday va tenir una molèstia en l'anada de l'Almeria i no ha aconseguit recuperar-se. No el volíem forçar perquè no tingués més problemes. Hi havia gent preparada per suplir-lo"

- "Elx i Saragossa són dues grans entitats amb grans jugadors. Hem de tenir present la nostra millor versió i centrar-nos en el nostre treball perquè són molt bons equips"