Després de d'eliminar ahir el Lugo de la Copa del Rei amb una èpica victòria a Montilivi (2-1), el Girona avança cap als setzens de final per enfrontar-se a un Primera Divisió. El Cadis serà el pròxim rival dels de Francisco, segons el sorteig que s'ha fet aquest migdia a Las Rozas. L'equip on juguen els exgironins Choco Lozano, Pedro Alcalá i Jairo Izquierdo visitarà l'estadi blanc-i-vermell el cap de setmana del 16-17 de gener.

El Cadis va aconseguir l'ascens matemàtic a Primera la passada temporada. D'aquesta manera, els andalusos tornaven a la màxima categoria 14 anys després. El Girona va aconseguir una victòria per 2-1 en l'últim partit contra el Cadis a Montilivi, mentre que a l'anada els gironins van perdre 2-0 a l'estadi Ramón de Carranza.

D'altra banda, un dels emparellaments més destactas és el derbi català Cornellà-Barça. L'Espanyol rebrà l'Osasuna a l'RCDE Stadium, un rival que va acabar amb el somni de l'Olot a la Copa.

Les eliminatòries, a partit únic i al camp del club de menor categoria, seran els dies 16 i 17 (amb les lligues de Primera i Segona A aturades), més 20 i 21 per als duels protagonitzats pels finalistes de la Supercopa.

Els emparellaments dels setzens de final

Cornellà - Barça

Eivissa - Athletic Club

Alcoi - Reial Madrid

Còrdova - Reial Societat

Penya Esportiva - Valladolid

Navalcarnero - Eibar

Màlaga - Granada

Almeria - Alabès

Leganès - Sevilla

Alcorcón - València

Girona - Cadis

Sporting de Gijón - Betis

Espanyol - Osasuna

Fuenlabrada - Llevant

Rayo Vallecano - Elx

Tenerife - Vila-real