El Vila-real, que ja va ser rival del Girona just ara fa un any també a la Copa del Rei, torna a ser el rival dels de Montilivi aquest dimarts 25 de gener a les 21.00 hores en la ronda de vuitens de final.

En l'anterior ocasió, el Vila-real va guanyar amb molta claredat (0-3) en un partit disputat en ple temporal Gloria a Montilivi i que va reunir amb prou feines 900 espectadors a la grada, la pitjor entrada de tota l'etapa moderna del club a la LFP.

El tècnic del Girona, Francisco, va explicar en roda de premsa que el filial tindrà ben poc protagonisme aquest cop, tot i que els menys habituals tornaran a tenir una oportunitat per reivindicar-se. El tècnic només té les baixes de Juanpe Ramírez, que encara la recta final del seu procés de recuperació; Antonio Luna, qui va recaure i s'estarà entre tres i quatre setmanes més fora de combat; i Ramon Terrats, que està superant el coronavirus i per tant ha d'estar-se en quarentena. La resta, tots disponibles.

Pel que fa al Vila-real, afronta la visita a Girona amb un grapat de baixes i d'altres jugadors que acumulen un munt de minuts. Estan descartats per lesió Alberto Moreno, Iborra, Chukwueze, Gerard Moreno, Mario Gaspar, Jaume Costa i Juan Foyth.

Horari del Girona - Vila-real

El partit entre el Girona i el Vila-real, corresponent als vuitens de final de la Copa del Rei, es disputa dimarts 26 de gener a les vuit dels vespre (21.00 hores) a l'estadi de Montilivi.

On veure a la TV el Girona - Vila-real

El partit entre els gironins i els castellonencs es podrà veure en directe a través de la plataforma DAZN. També es podrà seguir en directe a través de la web de Diari de Girona.