«Si torno serà al primer equip. Òbviament, m’agradaria tornar al Barça, però com m’agradaria anar a qualsevol dels clubs grans, que són els millors del món». Les paraules són d’Arnau Martínez, que en una entrevista a TV3 s'ha deixat estimar pel club blaugrana. El carriler del Girona, de 19 anys, té una clàusula de rescissió de 20 milions d’euros i podria abandonar Montilivi amb destí al Camp Nou. 

Format a La Masia (va arribar-hi sent prebenjamí i s’hi va estar fins a infantil, quan li van tancar la porta a continuar-hi), Arnau mai ha amagat els seus sentiments cap al club blaugrana. De fet, el passat mes de febrer en una entrevista a Diari de Girona, la primera que feia com a futbolista professional, el de Premià va dir que «sempre he sigut del Barça i ho segueixo sent, però ara és diferent perquè miro per mi i pel Girona». No obstant això, avui s'ha oblidat de fer cap menció respecte al seu actual club, el Girona, i això ha generat controvèrsia entre l’afició de Montilivi, debatent sobre les polèmiques declaracions del defensa, que està concentrat amb la selecció espanyola sub-21, en plena temporada -aturada pel Mundial de Qatar.

En un moment de l’entrevista, el periodista li diu que a Xavi li agrada molt. La resposta és clara: «A mi també m’agrada ell com a futbolista i com a entrenador, que ho està fent molt bé. Jo he estat culer tota la vida. Quan vaig néixer em van fer soci i sempre anava al camp, amb els meus pares i el meu cosí».

Després d’haver d’abandonar el Barça, Arnau va anar a l’Hospitalet i d’allà va fitxar pel Girona, que va fixar-se en el seu talent per incorporar-lo al cadet A. El maresmenc ha anat cremant etapes excessivament ràpid amb els blanc-i-vermells, que han significat un abans i un després en la seva carrera com a futbolista, i li han obert les portes del món professional. L’extècnic del Girona Francisco Rodríguez li va donar l’oportunitat el desembre de 2020 en un partit de Copa i des de llavors va guanyar-se un lloc al primer equip, sent un fix també per a Míchel Sánchez i marcant el gol de l’ascens a Tenerife. En el seu primer curs a Primera ha jugat, de moment, 11 partits de lliga i ha marcat 2 gols.