EL PRIMER PARTIT A MONTILIVI

Míchel: "Contra el Getafe és molt important què fer amb la pilota"

Santi Bueno i Kébé entrenen amb el grup, però encara no estan a punt per entrar demà a la convocatòria

Se sumen a les baixes per lesió de Borja García, Jastin, Joel Roca, Artero, Callens i Toni Villa

Míchel, en la prèvia del partit contra el Getafe.

Míchel, en la prèvia del partit contra el Getafe. / T.P.

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

Míchel té clar que demà no serà fàcil superar el Getafe a Montilivi (19.00 hores). Després d'aconseguir un bon empat davant la Reial Societat (1-1), el tècnic és conscient que s'han de començar a sumar els tres punts en el primer partit a casa. Per això, demana que l'equip sigui agressiu i efectiu amb la pilota per poder superar els de Bordalás. Per al partit, es mantenen les baixes de Santi Bueno, Kébé, Borja García, Jastin, Joel Roca, Artero, Callens i Toni Villa. Tot i que el central uruguaià i el migcampista de Mali, que va passar-se tota la temporada passada en blanc per culpa d'una greu lesió, ja entrenen amb normalitat amb el grup i ben aviat tornaran a estar disponibles.

L'EQUIP

"Santi i Ibra han entrenat amb normalitat, però pensem que encara els falta una setmana més per estar dins de la convòcatòria amb el grup. Continuen lesionats Toni, Artero, Borja, Callens, Jastin i Joel".

EL GETAFE

"El Getafe és un equip molt compeittiu. Té una manera de jugar que Bordalás ha fet sempre. Serà un partit molt complicat. És un equipàs, són capaços d’empatar al Barça i fer que el Barça tingui poques opcions de gol. Espero un partit complicat".

LA POSSESSIÓ

"Per aquest partit la possessió no és important. Hem de ser capaços de fer ocasions de gol. El Getafe amb Bordalás els últims anys i l'últim partit de l'any passat va ser l’equip menys golejat. Això vol dir que és un equip molt solidari, junts estan molt bé en fase defensiva. Capaç d’arribar a gol amb molts jugadors. En punts de rematada sempre té tres o quatre jugadors. Tenir la pilota no ens donarà la sensació de dominar el partit, hem de ser agressius amb la pilota a camp rival".

LES PÈRDUES DE TEMPS DEL GETAFE

"No penso res. El reglament hi és i si estan dins del reglament, l’àrbitre no pot fer-hi res. Tenim una manera de jugar que el ritme de partit és important. Necessito que el jugador jugui d’aquesta manera, la possessió no és el més important. Ells sense la pilota són un equip que està tranquil, no es fàcil fer-los ocasions de gol. Necessito ser molt verticals".

EL PRIMER PARTIT A MONTILIVI

"A casa nostra amb la nostra afició necessito un punt d’agressivitat, intensitat i futbol a dalt. Porta molts anys amb bons resulrars Bordalás al Getafe, el seu equip sempre té rendiment. Necessito que el partit el fem nosaltres. A la seva millor versió, no la nostra serà impossible".

"És molt important estrenar-nos a casa amb victòria. Millor amb punts, però la nostra gent té la sensació que l’equip està bé. Seria molt bo els 3 punts".

KÉBÉ

"Kébé és un reforç més teinnt en compte que va passar-se la temporada passada sense jugar. Pot ser que surti algun jugador. Ibra per suposat és un jugador que seria un gran reforç al mig del camp perquè té força i qualitat. Per mi seria una grata alegria poder comptar amb ell. Espero que en les pròximes setmanes estigui al seu cent per cent, segur que l’equip millorarà. Les sortides veurem perquè el mercat està obert. Necessitem un parell de jugadors i és possible que alguns deixin l’equip".

LA PRESSIÓ

"El Getafe no és un equip amb un bloc baix. És un equip que ajunta molt les linies i solidari en bloc. Sera difícil el joc per dins entre línies. Hem de ser un equip amb molta eficàcia a les passades. És un equip que quan recupera la pilota són capaços d’arribar a gol amb tres o quatre jugadors. És un partit diferent a la Real, però la pressió serà igual de difícil. El Getafe no té la sensació d’estar malament sense la pilota. Per nosaltres és molt important què fer amb la pilota, no tenir per tenir. Ho hem parlat molt durant la setmana, amb tres quatre passades hem d’arribar a l’últim terç de camp i serà dificil fer-ho".