I si Francisco fa un favor?

L'exentrenador del Girona podria permetre que els blanc-i-vermells siguin líders de Primera si avui puntua

Francisco, durant la seva etapa a la banqueta del Girona.

Francisco, durant la seva etapa a la banqueta del Girona. / David Borrat/EFE

EFE

El Girona està pendent d'un possible favor de Francisco Rodríguez, l'exentrenador dels gironins, que aquest vespre podria fer-la grossa al Santiago Bernabéu en benefici dels blanc-i-vermells (21 hores). Ahir va reconèixer que afronten la seva visita a la capital amb l'objectiu de «competir i posar-l'hi difícil al millor equip del món», el Reial Madrid, i va assegurar que el britànic Jude Bellingham tindrà «una atenció especial» encara que també estaran pendents dels altres.

El Rayo afronta el partit en un immillorable moment esportiu en encadenar vuit partits oficials sense perdre (set de Lliga i un de Copa del Rei) i amb la intenció de donar la sorpresa i guanyar en el Santiago Bernabéu com aquell 21 de gener de 1996, única data de les seves vint visites de lliga en la qual va assaltar el coliseu blanc.

D'altra banda, Ancelotti, que recupera Arda Güler, però no a Mendy, va dir que «és el moment de donar un cop fort en la taula» a la Lliga, que augura serà «molt competida» fins al final, i en la Lliga de Campions.

«Serà una Lliga molt competida enguany fins al final. Es lluitarà contra Barcelona i Atlètic de Madrid, i a veure què passa amb el Girona, que ho està fent molt bé de moment. Comparada amb anys anteriors serà molt competida, perquè aquests equips lluitaran amb el Reial Madrid fins al final pel títol», va advertir l'entrenador italià.

Subscriu-te per seguir llegint