Punt de mèrit del juvenil del Girona contra el Barça (0-0)

L'equip d'Hèctor Simón firma un gran partit en defensa per neutralitzar l'atac blaugrana

Sarasa condueix la pilota durant el partit

Sarasa condueix la pilota durant el partit / Girona FC

J.A.B.

El juvenil del Girona ha sumat un treballat punt contra el Barça (0-0). L'equip d'Hèctor Simón ha quallat un gran partit en defensa per aturar un dels millors atacs de la lliga. En el descompte, el Girona ha acaronat la victòria amb un xut d'Elian. Els locals continuaran una setmana més en la lluita per evitar el descens i seguir a Divisió d'Honor.

Primera part igualada entre Barça i Girona. Els d'Hèctor Simón han mostrat una gran versió, especialment consistent i sòlida al darrere, davant un rival de la part alta. Els gironins han concedit ben poc al rival. De fet, els blaugrana només han estat capaços de rematar una vegada entre els pals en els primers trenta minuts, en un xut centrat de Dani Rodríguez que Gerard ha aturat sense problemes.

Els locals miraven de treure el cap en atac a pilota parada i en transicions. El pla ha estat a punt de sortir bé a la mitja hora de joc. Recuperació al mig del camp, conducció i passada d'Arango i finalització de Rubio al cos de Aron Yaakobishivili. El germà petit d'Antal tampoc ha hagut d'intervenir massa per arribades del Girona. L'ocasió ha tingut una resposta ràpida del Barça. Pradas ha filtrat una passada que Fariñas ha picat en excés davant Gerard. Ha estat l'última ocasió clara abans del descans.

La segona part ha començat amb polèmica. Quim Junyent ha guanyat la línia de fons i ha caigut dins l'àrea en una acció que semblava penal, però el col·legiat ha acabat amonestant el davanter visitant per simulació. El duel ha continuat amb la tònica de la primera part. Les aproximacions han sigut escasses i sense cap equip concretant les arribades. Per on més perill han creat els visitants ha estat per banda dreta. Dues centrades han estat tallades dins l'àrea per la defensa gironina quan els barcelonins ja ensumaven el gol.

En els instants finals, el Barça ha fet un pas endavant buscant els tres punts. Juan Hernández ha tingut la més clara, però ha topat amb un atent Biel Borra per bloquejar el xut. En l'acció, Gerard Moreno ha quedat atordit en un xoc i sense capacitat per jugar, obligant el canvi a la porteria blanc-i-vermella. Danès ha hagut de posar-se d'urgència sota pals.

Sense intimidar Yaakobishvili en tota la segona part, els nois de Simón han tingut la victòria en el descompte en dues ocasions. Primer, Elian ha rematat sense encert a les mans del porter hongarès i, després, ha estat Mora de falta directa qui ha topat amb Yaakobishvili. Un punt, que tot i no solucionar els problemes classificatoris, pot sumar moral a la plantilla per revertir la situació.