28 de novembre de 2008
28.11.2008

El sector de casaments aguanta la crisi i Tot Nuvis manté els 160 expositors

El 32% d'estands està dedicat a l'hostaleria, el 29% a la fotografia, el 17% a la roba i el 6% a les flors

28.11.2008 | 01:00

La crisi sembla no haver afectat el saló Tot Nuvis que organitza Fira de Girona per 16a vegada, ja que es manté pràcticament el nombre d'expositors respecte a l'any passat. Els dies 28, 29 i 30 de novembre, fins a 160 expositors oferiran els seus serveis en vestuari, hostaleria, fotografia o llistes de nuvis a les parelles que pensen a casar-se, una xifra que supera els 158 de l'edició anterior. Durant els dies de la fira també s'han organitzat diverses activitats com actes per aconsellar els nuvis a l'hora de triar la música, quin tipus de reportatge fotogràfic contractar o quina roba és la més adient.
El saló s'inaugura el proper divendres a les quatre de la tarda i dissabte i diumenge estarà obert des de les onze del matí fins a les nou del vespre. Durant aquests dies, els interessats podran informar-se sobre les millors opcions i ofertes a l'hora de preparar un casament.
Per sectors, dels 160 expositors, un 32 per cent està dedicat a l'hostaleria i restauració, el 29 per cent a la fotografia i la imatge, el 17 per cent a la roba dels nuvis, la llenceria, joieria i perruqueria, el 6 per cent a les flors, regals i d'altres atencions i el 7 per cent a les agències de viatge i d'altres serveis d'organització, entre d'altres.
Durant els dies del saló també hi haurà nombrosos sortejos per als assistents de dies d'hotel, jocs de maletes o descomptes en viatges i hotels i desfilades sorpresa. La fira l'any passat va tancar amb més de 13.000 visitants.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema