02 de juny de 2011
02.06.2011

1.073 veus misterioses

Més d'un miler de nens de 21 centres educatius de Girona i de Salt participen en una cantata a l'Auditori d'una obra d'Enriqueta Anglada

02.06.2011 | 02:00
La primera de les sessions, que es va fer amb alumnes dels CEIP Pare Coll, Vila-roja, Marta Mata i Taialà.

Més d'un miler de nens i nenes van cantar ahir a l'Auditori-Palau de Congressos de Girona en la catorzena edició de l'activitat "Tots junts a cantar", organitzada per l'Escola Municipal de Música de Girona. Es van fer quatre sessions de 25o alumnes cadascuna per interpretar l'obra Les veus misterioses, sota la direcció de Quim Bonal. És una obra amb text d'Enriqueta Anglada, música de Josep Baucells, "senzilla i entenedora" i que té un "caràcter fresc, àgil i fins i tot humorístic" on es barreja l'amor per la natura amb el neguit de la seva degradació.
En total van participar-hi 1.073 nens i nenes de 21 centres escolars de Salt i de Girona. Van ser-hi presents alumnes del Pare Coll, Vila-roja, Marta Mata, Taialà, ?Eiximenis, Migdia, Veïnat, Mare de Déu del Món, La Farga, Bruguera, Josep Dalmau Carles, Gegant del Rec, Carme Auguet, Mas Masó, Montjuïc, Masmitjà, Montfalgars, Silvestre Santaló, Pla de Girona, Annexa i El Pla de Salt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema