Una estudiant de l'Institut Montilivi de Girona, Gemma Muñoz Brugués, ha obtingut la millor nota de la Selectivitat de Catalunya amb un 9,9. En total, 219 estudiants han tret un excel·lent, és a dir, una nota igual o superior al 9.

El Govern distingirà els 219 estudiants catalans que han aconseguit una nota de 9 o superior amb un guardó en un acte que se celebrarà al Palau de la Generalitat el pròxim 25 de juliol. La Generalitat va crear aquests premis el 2001 amb l'objectiu de premiar els alumnes que havien obtingut els millors resultats de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU).

Reconeixement a la millor nota de l’alumnat de 4t d’ESO de Girona

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, presidiran avui a les 20 h al Saló de Plens el reconeixement públic a l’alumnat de 4t d’ESO de la ciutat que ha tret la millor nota aquest curs. Es tracta d’una quinzena de nois i noies que acaben de fer l’últim curs de secundària obligatòria als instituts de Girona i que han obtingut la millor nota de 4t d’ESO dels seus centres.

Durant l’acte, les alumnes de l’Escola Municipal de Música Berta Masnou i Júlia Ferrer interpretaran diverses peces amb flauta i piano i l’estudiant d’Enginyeria Industrial i president de l’Amical Wikimedia, Arnau Duran, pronunciarà una ponència. A banda dels alumnes als quals se’ls farà el reconeixement, a l’acte hi assistiran també els equips directius dels centres i acompanyants i familiars de l’alumnat.

Amb aquest reconeixement, l’Ajuntament vol agrair-los l’esforç i la constància en els seus estudis i fer extensiva aquesta mostra de suport als seus tutors i tutores per la dedicació i als centres educatius en general per la implicació.