Els veïns de la zona Residencial Germans Sàbat hauran de decidir en assemblea si volen seguir formant part del barri de Domeny, com fins ara, o passen a Germans Sàbat, tal com han demanat alguns dels seus habitants. La decisió, però, es prendrà un cop s'hagin celebrat els pressupostos participats d'aquest 2015.

El centre cívic Ter va acollir dilluns al vespre una reunió entre les associacions i el regidor de Participació, Eduard Berloso (CiU), per debatre la qüestió. Diversos veïns dels carrers Joan Salvat-Papasseit, Cavallers, Joan Olivé i Coma, que formen part de Germans Sàbat Residencial, han sol·licitat passar a pertànyer oficialment al barri de Germans Sàbat i deixar així Domeny, on estan adscrits actualment.

Per saber si aquesta voluntat és majoritària, tanmateix, l'Ajuntament i les associacions veïnals implicades van acordar que se celebrarà una assemblea per tal de decidir què es fa. En aquesta trobada, el consistori exposarà els motius pels quals Germans Sàbat Residencial forma part de Domeny i es farà una votació entre els veïns dels carrers afectats per tal que diguin si volen fer o no el canvi. Un cop se sàpiga la votació veïnal, es prendrà una decisió conjunta.

De tota manera, s'ha decidit que la consulta es farà després del procés de pressupostos participats d'aquest 2015, que ja està endegat, per tal que no hi interfereixi (ja que els pressupostos es reparteixen en funció del nombre d'habitants, entre altres variables).