Una noia va quedar ferida ahir a la tarda a Girona després de caure d´un cinquè pis. L´afectada, segons informa ACN, es feia una selfie a l'àtic de l'edifici quan va caure d'esquena pel celobert després de trepitjar un fals sostre que va acabar cedint.

La noia va anar a parar sobre una pila d'escombraries, que li hauria esmorteït el cop. L´afectada va caure daltabaix d´un pati interior d´un edifici del número 101 del carrer Caldes de Montbui.

L´avís el va donar un amic de la noia ferida, minuts després de les set de la tarda. Fins al lloc dels fets es van apropar diverses dotacions dels Bombers, la Policia Municipal, els Mossos d´Esquadra i ambulàncies del ­Sistema d'Emergències Mèdiques. La noia, de 18 anys, va ser traslladada conscient i amb lesions a diverses parts del cos, a un centre hospitalari, després de ser extreta del pati interior i evacuada de l´edifici des del balcó d´un primer pis.

Tot l´operatiu va durar aproximadament una hora. Podria ser que hagués salvat la vida gràcies a l´amortiment de les bosses ­d´escombraries. Les primeres exploracions parlaven d´un politraumatisme.