19 de novembre de 2016
19.11.2016

Les associacions de veïns donen suport a Sant Narcís

Dotze entitats, encapçalades per la Federació, van assistir a la quarta penjada de crespons - Reclamen que comecin ja les obres del parc Central

19.11.2016 | 07:57
Les associacions de veïns donen suport a Sant Narcís

La Federació d'Associacions de Veïns de Girona va donar suport ahir al barri de Sant Narcís, els veïns del qual van penjar crespons per quart mes consecutiu per reclamar que comencin d'una vegada per totes les obres de reposició del parc Central, que ja porta vuit anys potes enlaire. Una dotzena d'entitats van voler fer costat als veïns de Sant Narcís per demostrar que no es tracta només d'un tema de barri, sinó que afecta tota la ciutat. El president de la Federació, Josep Maria Castanyer, va reclamar que els treballs comencin «de forma immediata», i va assegurar que l'entitat comparteix la indignació i la urgència que tenen els veïns de Sant Narcís.

Per la seva banda, el president de l'associació de veïns de Sant Narcís, Xavier Reyner, es va mostrar satisfet d'haver rebut el suport de les altres entitats veïnals de la ciutat, però creu que fan falta encara més personalitats que els donin suport. De cara a l'imminent inici de les obres –si no hi ha canvis, haurien de començar d'aquí a un parell de setmanes–, Reyner assegura que no s'ho creuran fins que no vegin tots els treballs acbats. «Ja són moltes vegades que han dit que es faria i al final tot ha quedat en res», recorda. A més, també subratlla que el pla d'autoprotecció del TAV encara està pendent d'acabar-se i que la majoria d'obres de reposició les han acabat pagant tots els gironins (a través de l'Ajuntament) en lloc d'Adif, que és qui ho hauria d'haver assumit. «No hauria hagut de ser així», va lamentar.

Els treballs de reposició del parc Central, que es van adjudicar el passat mes de setembre, haurien de començar en les properes dues setmanes i s'allargaran uns sis mesos. L'objectiu és recuperar l'espai que es va aixecar per les obres del TAV.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema