05 de abril de 2017
05.04.2017

Josep Roca: «El 3 és un número màgic i és un afalac rebre el premi a la millor sala del món»

El sommelier d'El Celler de Can Roca celebra amb família, treballadors i clients el nou reconeixement al restaurant gironí

05.04.2017 | 14:34
Josep Roca: «El 3 és un número màgic i és un afalac rebre el premi a la millor sala del món»

Mantenir-se entre els tres millors restaurant del món és un èxit per al Celler de Can Roca de Girona. Així ho valora el sommelier d'El Celler, Josep Roca, que s'ha quedat a Girona per atendre el restaurant mentre els seus germans Joan i Jordi són a la gala de la revista 'Restaurant', a Melbourne (Austràlia).

"El 3 és un número màgic", assegura Roca. A més, el restaurant mai s'havia situat en aquesta posició. Des del 2009, el Celler de Can Roca ha estat sempre entre les cinc primeres posicions i des del 2011 havia alternat el primer i el segon lloc. El sommelier també ha destacat que és una "afalac" per a la gent de la sala que se'ls reconegui com els millors del món. "La feina de sala no sempre és la més reconeguda, i estem molt contents", afegeix. Part de l'equip, familiars i amics han seguit el desenllaç de la gala des del restaurant dels pares, Can Roca, mentre l'altra part de l'equip preparava el servei ja que El Celler no s'ha aturat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook