Destrosses i rodes punxades a la ciutat de Girona.

De moment s'estan quantificant, però han aparegut cotxes aparcats a la zona de l'escola Maristes i a Fontajau que presenten destrosses.

Hi ha vehicles amb vidres trencats i alguns amb rodes punxades.

Segons la Policia Municipal, es tracta de vehicles a qui haurien trencat els vidres per robar-hi. Asseguren que no serien actes vandàlics, ja que no hi ha cap senyal que els ho faci pensar. Sinó que presenten el modus operandi de la delinqüència comuna. Hi hauria una vintena de vehicles afectats a la zona.

Des del cos policial, s'apunta que aquests vehicles van patir els robatoris durant la matinada de dissabte a diumenge.

Pel que fa al vehicle aparegut amb destrosses a l'aparcament dels cinemes Ocine, asseguren que també hi haurien robat a l'interior. Per ara, no està denunciat.

Un testimoni explica que ahir a la nit van anar al cinema i que quan van sortir van agafar el cotxe de l'aparcament dels Ocine .

Asseguren que els fets van ocórrer entre dotze i una de la matinada. I que es van adonar que el vehicle tenia algun problema ja a Fontajau i van veure la roda punxada.

Aquest matí farà la denúncia corresponent als Mossos d'Esquadra

Fonts de la Policia Municipal,i que no estaria relacionat amb els fets.

En paral·lel, als Maristes també hi ha vehicles als quals han trencat els vidres.

Aquests actes vandàlics, s'han produït l'endemà que cinc municipis gironins -entre ells Girona- es llevessin ahir amb rodes punxades.