Un mosso fora de servei ha detingut una dona que acabava de robar la bossa de mà a una clienta d'una cafeteria de Girona. Els fets van tenir lloc aquest dijous cap a les cinc de la tarda a la plaça Miquel Santaló. L'agent, que estava prenent un cafè a la terrassa, va veure una dona sortir corrents de l'interior i va escoltar com una altra demanava ajuda perquè li havia robat la bossa de mà. El mosso va interceptar la sospitosa i va recuperar la bossa, a l'interior de la qual hi havia un telèfon mòbil i un moneder amb 70 euros en efectiu. Després d'alertar a comissaria, una patrulla de seguretat ciutadana va endur-se la lladre detinguda. La dona, que té 58 anys i és cubana, viu a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Els Mossos d'Esquadra investiguen ara si ha comès altres furts similars a la ciutat.

El furt de la bossa de mà va tenir lloc ahir a les cinc de la tarda. A aquella hora, un mosso fora de servei estava prenent un cafè en una terrassa de la plaça Miquel Santaló. Tot d'una, l'agent va veure una dona sortir corrents de dins la cafeteria i va escoltar com una altra cridava demanant ajuda perquè acabava d'endur-se-li la bossa de mà.

El mosso va veure com la fugitiva intentava amagar-se la bossa mentre marxava. Es va aixecar, es va posar a córrer, la va interceptar i la va retenir. El policia va recuperar la bossa de mà i la va entregar a la propietària. A dins, hi havia un telèfon mòbil i un moneder de pell amb 70 euros en efectiu, entre d'altres pertinences.

L'agent va alertar la central i una patrulla de seguretat ciutadana va anar fins al lloc i es va endur la lladre detinguda. Es tracta d'una dona de 58 anys, de nacionalitat cubana i veïna de l'Hospitalet de Llobregat. Ara, els Mossos d'Esquadra investiguen també si ha comès altres furts similars a Girona ciutat.

La detinguda, que té antecedents, passarà aquest divendres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.