Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves per un robatori molt violent a la ciutat de Girona.

Ambdós han igressat a presó i els autors van colpejar fortament la víctima, la van agafar pel coll provocant-li pèrdues de consciència.

Els arrestats pels agents de la comissaria de Girona són dos homes de 21 i 22 anys, de nacionalitat paquistanesa i índia, un d'ells amb domicili desconegut i l'altre a Salt. Els quals van quedar arrestats com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb robatori amb violència i intimidació. El cas es manté obert perquè falten dos persones més per identificar.

Els Mossos van tenir coneixement que el passat 20 d'octubre, pels voltants de la una i mitja de la nit, s'havia produït un robatori amb violència i intimidació a la ciutat de Girona.

Els fets van succeir quan un jove caminava per la Plaça Assumpció direcció al seu domicili. De sobte, mentre escoltava música amb els auriculars, va notar com algú l'agafava per l'espatlla i el retenia. Quan es va girar va veure com un noi, acompanyat de quatre joves més, li demanava el seu telèfon mòbil.

Un d?ells va agafar la víctima pel coll immobilitzant-lo, mentre que un altre dels joves el colpejava amb violència fins provocar-li pèrdues de consciència. Quan van aconseguir sostreure-li el telèfon mòbil van marxar.

La investigació va poder identificar els autors de les agressions i el dia 23 d'octubre una patrulla de seguretat ciutadana va localitzar a dos dels nois i els va detenir a la mateixa plaça on s'havien produït els fets,

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Els detinguts, els quals tenen diferents antecedents, van passar el dia 24 d?octubre a disposició del jutjat d?instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar el seu ingrés a presó.