16 de novembre de 2018
16.11.2018

Almenys deu garatges forçats a Sant Narcís per robar-ne bicicletes i altres objectes

Els lladres han actuat als carrers Ramon Muntaner i Pare Coll en una sola nit

16.11.2018 | 01:11
Una bicicleta enganxada a la persiana d´un garatge que els lladres no es van pdoer endur.

Almenys una desena de garatges i trasters del barri de Sant Narcís han patit la visita de lladres aquesta setmana. Hi ha constància d'almenys deu persianes forçades en carrer com Ramon Muntaner i Pare Coll, on han desaparegut algunes bicicletes i algun telèfon mòbil, a més d'altres objectes. Tots van passar la nit de dimarts a dimecres i hi ha denúncies als Mossos d'Esquadra.

En algun cas, la bicicleta va quedar enganxada perquè els lladres només van aconseguir aixecar poc més d'un pam la persiana. També van deixar dues bicicletes lligades entre elles per dos cadenats, o bé perquè van sentir algun soroll o bé perquè no volien marxar amb els vehicles sense trencar el cadenat.

Aquesta setmana però, hi ha altres denúncies, algunes de les quals també a la Policia Municipal, entre altres punts de la ciutat. Aquella mateixa nit, els lladres van entrar en un pàrquing particular de la plaça de la Independència i es van endur una jaqueta, un casc i una bicicleta. La nit abans, al carrer Migdia, van sostreure un bici. Els Mossos investiguen els fets.

Els veïns del barri de Sant Narcís fa setmanes que denuncien accions dels lladres o actes de vandalisme, per exemple contra vehicles aparcats al carrer. Fa uns dies, el regidor de Seguretat, Eduard Berloso, va admetre "problemes de sensació d'inseguretat" i va asssenyalar que la policia municipal treballa coordinadament amb els Mossos, que són els qui tenen la competència per evitar nous casos. 

FA només uns dies, els veïns van comprovar atonits que hi havia set vehicles que havien patit destrosses i cinc d'ells, en concret, del vidre davanter. I la resta van patir el trencament del seu retrovisor. Els vehicles afectats es trobaven als carrers Hispanitat, Narcís Xifra, Mare Deu dels Àngels i a la Plaça de l'Assumpció.
"Els veïns no és que n'estiguem farts... N'estem molt més que això», relata una resident a la zona. «Què hem de fer? El barri de Sant Narcís sembla que no existeixi. Quasi cada dia passen coses», es queixava aleshores una veïna..

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook