21 de gener de 2019
21.01.2019
Diari de Girona

L'oposició en bloc de Girona força la compareixença del vicealcalde pels talls de llum

El ple municipal aprova una moció de suport als detinguts del 16-G i compara la manera d'actuar de la policia amb el temps de "la dictadura franquista"

21.01.2019 | 21:39
L'oposició en bloc de Girona força la compareixença del vicealcalde pels talls de llum

L'oposició en bloc de Girona ha forçat la compareixença del vicealcalde Eduard Berloso perquè doni explicacions sobre els talls de llum "continus" que afecten diferents barris de la ciutat.

ERC, la CUP, el PSC, Cs i el PPC han anat a la una per criticar "la inacció" de l'equip de govern, a qui han acusat d'alinear-se amb les tesis d'Endesa, no afrontar que la xarxa elèctrica "és obsoleta", desatendre els veïns i, fins i tot, "criminalitzar tot un barri" (en referència a la Font de la Pólvora).

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha dit que l'equip de govern estarà "encantat" de donar les explicacions pertinents en el proper ple –tot i que creu que això ja s'ha fet- i ha negat haver titllat de "criminals i delinqüents" tots els habitants de la Font de la Pólvora.

"Pretendre que ho hagi dit és fer demagògia barata", ha dit Madrenas, recordant però que sí que hi ha "alguns" veïns que punxen la llum il·legalment.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook