09 de maig de 2019
09.05.2019
Diari de Girona

Vaga indefinida de la neteja en vigília del Temps de Flors

El comitè apunta a increments de tasques sense reconeixement salarial, així com que el consistori i l'empresa han fet "cas omís" d'aquestes demandes

09.05.2019 | 16:38
Una vaga d'escombraries |

El Comitè d'Empresa dels serveis de recollida i neteja viària de Girona ha anunciat aquest dijous l'inici d'una vaga indefinida que es produeix en vigílies de la principal cita turística de la ciutat, la mostra Temps de Flors, per reivindicar millores de les condicions dels empleats.

A través d'un comunicat, els representants dels treballadors expliquen que s'ha realitzat un esforç de model salarial a petició de l'ajuntament i de la companyia, Girona+neta, i que, ara "toca revertir aquesta situació".

El comitè apunta a increments de tasques sense reconeixement salarial, així com que el consistori i l'empresa han fet "cas omís" d'aquestes demandes.

El text puntualitza que la seva intenció no passa per perjudicar els veïns de Girona i deixa la "responsabilitat" de solucionar el problema "en mans de l'ajuntament, que ha de garantir una neteja viària de qualitat".

El consistori, conscient que Temps de Flors comença aquest dissabte i que s'espera l'arribada de milers de visitants fins a la clausura, prevista per al 19 de maig, ha fet una crida a la ciutadania i, especialment, als comerciants, perquè redueixin la generació de residus i que, en qualsevol cas, els acumulin als seus domicilis i establiments durant la vaga.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit