Una gossa policia de Girona, la Kira, ha descobert una maleta amb 3,7 quilos de marihuana

El comís es va fer dilluns passat a la tarda a l'estació de busos. El propietari va deixar la bossa a l'autobús que anava a Estrasburg i va marxar però la Policia Municipal el va localitzar posteriorment.

La gossa Kira és una llauradora que actualment està en període de formació. Pertany a la unitat canina de la Policia Municipal de Girona i va ajudar a trobar la marihuana aquest dilluns mentre patrullaven per l'estació de busos de Girona.

En el marc de la ronda, la gossa va marcar una maleta com a sospitosa de portar substàncies estupefaents. Els agents, després de fer diverses gestions entre els passatgers que esperaven el bus que anava cap a Estrasburg, no van localitzar el propietari de l'equipatge. Llavors els policies van demanar la llista dels passatgers i passatgeres i es van adonar que faltava una persona.

Davant de testimonis van obrir la maleta i van observar que duia un embolcall gros amb marihuana. Un cop pesat, es va comprovar que superava els 3,7 quilos.

Posteriorment van fer gestions per identificar i localitzar un jove veí de Salt com la persona sospitosa de ser el propietari de l'equipatge i la substància. Finalment la policia el va citar a declarar i s'han enviat les diligències al jutjat d'instrucció.