07 de gener de 2020
07.01.2020

Un home de 62 anys mor en caure d'una teulada mentre treballava a Salt

Els Mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció de Girona perquè determini si hi ha hagut irregularitats per part de l'empresa

07.01.2020 | 21:34
Un home de 62 anys mor en caure d'una teulada mentre treballava a Salt

Un home de 62 anys i veí de Sant Feliu de Guíxols va morir ahir en caure uns sis metres des de la teulada d'una fàbrica de Salt on treballava realitzant unes obres.

Els serveis d'emergència van rebre l'avís de l'incident mortal a les 17.40 hores, i una dotació del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar-se fins al lloc on va tenir lloc l'accident mortal. Es tracta de la fàbrica Girona Tèxtil, situada als afores del municipi i a la zona de darrere les naus guixeres. Amb tot, no es va poder fer res per salvar-li la vida al treballador.

L'accident hauria tingut lloc mentre l'operari treballava damunt la taulada de la fàbrica realitzant obres, quan per motius que es desconeixen ha caigut accidentalment uns 6 metres d'altura aproximadament fins a un pati interior.

Fins al lloc dels fets s'hi van traslladar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions de Bombers de la Generalitat i dues unitats més del SEM.

Fonts municipals han assegurat a Diari de Girona que han donat l'avís de l'accident laboral a Inspecció de Treball. La investigació va a càrrec dels Mossos d'Esquadra, que ja han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que haurà de determinar si veu indicis per iniciar un procediment judicial, i valorar si hi ha hagut alguna irregularitat per part de l'empresa.

També s'ha posat en coneixement al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook