Una conductora es va accidentar ahir al matí al carrer del Carme de Girona i per davant es va emportar diverses pilones. Malgrat la tombada d'aquests elements del mobiliari urbà, l'ocupant no va resultar ferida. La conductora era una dona de 55 anys i veïna de la ciutat.

L'accident de trànsit es va produir cap a quarts de nou del matí a l'altura del número 67 d'aquest vial, a tocar del pont de l'Areny. Només s'hi va veure implicat un tot terreny que va anar a parar al cim de la vorera després de tombar diverses pilones. A lloc s'hi van desplaçar els efectius d'emergències.

La Policia Municipal de Girona investiga el succés. Que apunta que l'accident de trànsit s'hauria produït a causa d'una maniobra incorrecta o una distracció. Posteriorment a l'accident de trànsit, la zona va quedar balisada i operaris van extreure les pilones malemeses.

En aquest punt del carrer del Carme està prevista una remodelació urbanística. Fa tres anys Diari de Girona va avançar que l'Ajuntament tenia una proposta que passava per eliminar tram del vial al costat de la infraestructura per guanyar vorera.