Fornells de la Selva començarà la setmana que ve la reparació de dos trams del camí dels vorals del riu que van quedar malmesos durant el temporal Gloria els dies 21, 22 i 23 de gener del 2020. Concretament, s’actuarà al marge esquerre del camí del riu Onyar i al mateix marge de camí de la riera Bugantó. La reconstrucció tindrà un cost total per l’ajuntament de 148.346 €, amb l’IVA inclòs. D’aquests, 107.569 € aniran destinats a pagar la reposició del camí de l’Onyar i 40.777 €, al de la riera Bugantó.

Els treballs consisteixen a afegir la rocalla que es va endur el temporal i a col·locar el tram de camí que falta a sobre per què el recorregut torni a ser plenament transitable. Està previst que l’actuació de major envergadura, que és la de l’Onyar, es completi a principis de novembre i la menor estigui enllestida a principis d’octubre. El camí malmès de l’Onyar forma part de la xarxa de camins que uneixen el nucli de Fornells de la Selva amb el municipi de Riudellots de la Selva. I el de la riera de Bugantó enllaça el municipi amb el de Llambilles.

L’empresa adjudicatària d’aquests treballs és Arids Vilanna S.L., que ha guanyat la licitació d’ambdues actuacions. Per la de l’Onyar es van presentar set candidatures i per la de la riera Bugantó, vuit.