L’home que va entrar fa un mes a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Girona i va causar múltiples destrosses ha estat condemnat, en un judici ràpid, a pagar una multa de 360 euros. A més a més, haurà d’indemnitzar una treballadora per fer-li malbé una caçadora i a l’Ajuntament pels desperfectes causats. Les indemnitzacions estan xifrades en 120 i 625 euros respectivament, en concepte de responsabilitat civil, tot i que la quantitat final es determinarà en l’execució de la sentència.

El 15 d’octubre, l’home, sense antecedents, va agafar una barra de ferro i va trencar vidres dels mostradors i va agafar un test i el va tirar contra un vidre. Després va entrar a recepció i va tirar per terra dos papereres. Posteriorment va agafar la tapa metàl·lica d’una paperera i la va llençar contra un televisor de la sala d’espera i va tirar per terra elements de la sala. Amb la tapa també va malmetre la caçadora de la treballadora que l’havia atès inicialment.

Un cop detingut, la treballadora va reclamar danys a la caçadora per valor de 120 euros. L’Ajuntament va indicar que s’havia malmès un televisor Samsung, una cadira blava, un monitor de marca HP, dues pilones de cinta retràctil, un test, una mampara i desperfectes a les parets.