Un motorista ha mort aquesta matinada en un xoc amb un cotxe a l’AP-7 a Aiguaviva.

El succés s'ha desencadenat poc després de les cinc de la matinada i els Mossos de Trànsit investiguen les causes de l'accident mortal.

Que ha consistit en un xoc entre un cotxe i una motocicleta. A conseqüència de l’accident, ha mort el conductor del vehicle de dues rodes.

La víctima mortal era A.F.M, de 50 anys i veí del Prat de Llobregat.

Arran de la incidència, que ha provocat restriccions de circulació en sentit sud, s’han activat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, Policia Local de Salt i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Arran del succés hi ha hagut tallats dos dels carrils de l'AP-7 en sentit Barcelona. Això ha generat retencions d'almenys un quilòmetre de longitud durant unes tres hores.

37 morts: 8 motoristes

Les comarques gironines han hagut de lamentar 37 víctimes mortals d'accidents de trànsit des que va començar aquest any.

De totes les baixes, registrades tant en vies urbanes com interurbanes i recopilades per Diari de Girona, amb la d'avui, fa escalar a vuit les dels motoristes.

I és que dels anomenats col·lectius vulnerables s'han registrat 14 víctimes mortals. La major part dels finats eren motoristes (8) però també hi ha hagut quatre vianants atropellats i dos ciclistes.

Segons informa el Servei Català de Trànsit, amb aquesta víctima, són 121 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a les carreteres de Catalunya, 44 de les quals motoristes.