Roben en una casa del Barri Vell de Salt i ho intenten en dos més en una sola nit

Policia i Mossos han establert un dispositiu conjunt i han detingut un lladre per un robatori en un comerç

Una imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Una imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra. / DdG

Redacció

Un grup de lladres de domicilis van actuar aquest dimecres a Salt. Van entrar en almenys tres cases del Barri Vell i en una d’elles van aconseguir emportar-se el botí. Van robar-hi diners. Les altres van acabar frustrats ja que en dos dels casos, els mateixos inquilins es van trobar amb els lladres a casa. Els van sorprendre i varen aconseguir fugir. La Policia Local de Salt i els Mossos d’Esquadra tenen oberta una investigació i busquen els lladres.

Els fets van ocórrer dimecres entre dos quarts d’una i dos quarts de tres de la matinada i els lladres van escollir cases ubicades al carrer Curt, Llarg i Sant Dionís, a ple Barri Vell. Molts d’aquests habitatges es comuniquen pels patis interiors entre sí. Uns veïns del carrer Llarg van ser els primers que van alertar.

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra es van mobilitzar i en arribar al primer domicili el propietari va explicar que dormia al sofà i es va trobar un dels lladres. Aquest va fugir sense res. Els agents en arribar a lloc també van descobrir que havien intentat robar també a la casa del costat. Posteriorment els van avisar del carrer Sant Dionís i també del carrer Curt pel mateix tipus de fets. En un dels domicilis, els propietaris també van sorprendre els lladres a dins.

El dimarts, també s’hauria produït un robatori amb força en una botiga del carrer Major dedicada als articles de la llar. Van forçar la persiana, van accedir a dins i es van emportar diners. La policia no descarta que pugui ser obra dels mateixos lladres de domicilis que l’endemà van actuar al Barri Vell.

Un detingut

Els Mossos i Policia Local investiguen conjuntament els robatoris i han establert un dispositiu concret preventiu. La investigació està oberta a l’espera d’identificar l’autor o autors. Fruit d’aquest dispositiu, dijous a les onze de la nit van detenir un home que havia comès un robatori amb força en un local del carrer Sant Romà.