El CSIF denuncia que l'oficina d'estrangeria de Girona està sense aire condicionat i que s'arriba a 37ºC

Aquesta oficina és a l'actual subdelegació del Govern i el sindicat assegura que no té ventilació i que suposa un risc pel personal

La seu d'estrangeria on el CSIF denuncia la problemàtica

La seu d'estrangeria on el CSIF denuncia la problemàtica / ANIOL RESCLOSA

DdG

El CSIF denuncia que l'oficina d'estrangeria de Girona està sense aire condicionat i que s'arriba a 37 graus. Aquesta oficina és a l'actual subdelegació del Govern espanyol i el sindicat assegura que no té ventilació i que suposa un risc pel personal.

Aquesta situació l'ha fet pública avui precisament quan es viu el pic de calor. Segons el sindicat, en aquest seu d'estrangeria "no funciona l'aire condicionat des de fa dos mesos" i això provoca que s'arribi a temperatures de 37 graus. Això provoca, afirma que els "treballadors pateixin estrès tèrmic".

D'altra banda, destaquen que tota la façana exterior és una vidriera i "no té cap mena de ventilació" i això fa elevar la temperatura.

Per trobar una solució, el CSIF ha remès un escrit al subdelegat del Govern a Girona on li adverteix que s'està "en alerta vermella per calor i des d'aquesta organització sindical ja li advertim que utilitzarem totes les vies legals per defensar la salut dels treballadors". També titllen "d'incomprensible la tardança en la reparació i recorden que "els nostres delegats de prevenció tenen la potestat de paralitzar l'activitat”, indiquen en un comunicat.