El parc del Migdia tindrà servei de bar per les fires de Sant Narcís de Girona

La barra la gestionarà una entitat o associació i s'hi vendran begudes i entrepans

ACN

L'Ajuntament de Girona obrirà una barra de bar per servir menjar i beguda al parc del Migdia durant les Fires de Sant Narcís. El tinent d'alcalde de Cultura, Quim Ayats, assegura que la programació d'aquest parc "ha agafat molta força en els últims anys" i per això ara aposten per posar-hi un servei de bar. Per al govern municipal aquesta aposta mostra la intenció de descentralitzar les activitats de les fires per tal que arribin "a tota la ciutat". La barra la gestionarà una entitat o associació, tal com ja passa amb les barraques que hi ha a la zona de la Copa. Les entitats interessades podran presentar una sol·licitud per gestionar-la fins el 28 d'agost.

La nova barra de bar funcionarà sis dies i no podrà obrir mai abans de les deu del matí. L'hora de tancament serà en funció de la programació musical que hi hagi cada dia. Els dos caps de setmana de les fires (28 i 29 d'octubre i 3 i 4 de novembre) podrà obrir fins a la mitjanit, igual que el dimarts 31. El dia de Tots Sants, però, el tancament haurà de ser a les nou del vespre.

La barra estarà instal·lada a la zona asfaltada on hi ha les escales del jardí central del parc, encarada a l'escenari que s'hi instal·la habitualment per fires. L'entitat o associació que la gestioni podrà vendre begudes i entrepans. D'entre tots els que presentin sol·licitud es farà un sorteig i l'escollit serà l'únic que gestionarà la barra. Podran optar-hi entitats, associacions i organitzacions cíviques, culturals i esportives sense afany de lucre de la ciutat de Girona.

El parc del Migdia s'ha consolidat com a escenari fix de les Fires de Sant Narcís després de tres anys de programació musical de forma continuada. El fet d'ubicar-hi una barra és una de les demandes que havia fet el públic dels concerts els últims anys.