Els Mossos aturen una festa «rave» a Cervià amb més de 50 assistents

Veïns alerten la policia per la música alta que sentien i els agents comissen els aparells de so i denuncien els dos organitzadors

Desallotgen una festa rave a Cervià de Ter amb més de 50 persones i n'identifiquen dos dels organitzadors

ACN

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra han aturat aquest cap de setmana una festa «rave» a Cervià de Ter.

La festa il·legal es va celebrar en un terreny del municipi i els dos organitzadors han acabat denunciats. Els policies els van aixecar acta administrativa.

I és que la festa es va celebrar sense cap mena de permís i causava molèsties veïnals per l'alta música que generava i l'alta concentració de vehicles.

Els veïns van alertar la policia cap a un quart de nou del matí d'aquest diumenge i s'hi van personar. Van comprovar que hi havia una trentena de vehicles i més de 50 participants en una plantació d'arbres de Cervià. La música estava molt alta, hi havia un escenari i els aparells de so funcionant.

Els agents van mobilitzar l'ARRO i van entrar al recinte on van intentar trobar qui organitzava la festa. Finalment, van trobar dos homes que van identificar com els organitzadors i els van aixecar acta administrativa.

Per tot això, els Mossos van fer cessar la música i van requisar els equips de so, asseguren sense problemes. Posteriorment van anar marxant els assistents a la festa il·legal. Cap a les set del vespre van marxar-ne els últims.

El mes d'abril es va celebrar una altra festa il·legal en aquest municipi que va durar cinc dies. Va aixecar molta alerta mediàtica perquè es va produir a més, durant la Setmana Santa. Segons la policia, no va ser en el mateix terreny que la del cap de setmana. Un solar que el propietari ni l'ajuntament tenien constància que s'hi hagués de celebrar cap festa, per tant, era totalment il·legal.