Pràctica de formació policial per enxampar un suposat homicida al mercat de Salt

Hi van participar una vintena d'alumnes de Mossos d'Esquadra i Policies Locals

Un moment de la pràctica policial al mercat de Salt

Un moment de la pràctica policial al mercat de Salt / Associació de Policies de les Comarques de Girona

DdG

L'Associació de Policies de les Comarques de Girona, juntament amb Policia Local de Salt, el Club Kobu Shin Koryu Dojo de Palamós i el Club Esportiu Gironès defensa personal de Girona, van portar a terme la pràctica d’una situació anomenada AMOK al mercat municipal de Salt

La situació creada va ser la d’una persona agitada, violenta i homicida localitzada al mercat amb diverses persones ferides i potser mortes.

A partir d’aquest avís, diversos equips policials de seguretat ciutadana havien de trobar la persona per tot el mercat per donar la resposta adequada amb persones ferides, mortes i espantades pel mig, fet que es donaria en una situació real, indiquen des de l'associació policial.

A l'activitat hi van participar 20 alumnes de Mossos d’Esquadra i de diverses Policies Locals juntament amb un equip de set figurants, que van simular els ferits, morts i persones espantades, a més de l’equip formador.

Tot plegat va formar part d’un seguit de formacions policials que l’Associació està portant a terme i que serveix, indiquen per donar "resposta a la demanda de falta de formació que, de forma endèmica, manca a tots els cossos policials".