La clínica dental Cervera de Girona celebra trenta anys

El centre col·labora amb projectes solidaris de Càritas, a més de culturals i esportius amb patrocinis i col·laboracions

Una visita a la Clínica Cervera, en una imatge d'arxiu.

Una visita a la Clínica Cervera, en una imatge d'arxiu. / Clínica Cervera

DdG

La clínica dental Cervera celebra aquest mes de febrer el seu 30è aniversari. Tres dècades han passat des que el director mèdic Santiago Cervera va iniciar l’activitat que, actualment està vinculada a projectes solidaris, de la mà de Càritas; i i també culturals i esportius a través de patrocinis i col·laboracions amb entitats com l’Uni Girona, el Festival de Temporada Alta, o el Teatre de Salt. 

«Qui es podria imaginar aleshores que ens convertiríem en una de les clíniques dentals referents de Girona», comenta el Dr. Cervera, qui al 1994 va inaugurar el centre dedicant-se a dues de les especialitats odontològiques més demandades: periodòncia i rehabilitació oral. Amb el pas del temps, ha anat ampliant els seus serveis, els seus tractaments i el seu equip de professionals: especialistes en odontologia conservadora, pròtesi dental, estètica dental i gingival, odontopediatria, ortodòncia, medicina dental del son, emblanquiment dental, etc.