Enxampat a Girona un lladre anant amb pijama pel carrer i que va cometre un robatori violent a Badalona

Uns joves van apropar-se a la comissaria dels Mossos perquè tenien la sensació que un home els seguia, quan els Mossos van voler identificar-lo va arrencar a córrer i el van arrestar

Unes manilles dels Mossos d'Esquadra

Unes manilles dels Mossos d'Esquadra / MOSSOS D'ESQUADRA

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Girona l’autor d’un robatori violent en un domicili de Badalona. Es dona el cas que quan el van identificar anava amb pijama pel carrer i va dir als agents que havia sortit a córrer. L'arrestat de 41 anys, amb múltiples antecedents policials, està acusat de ser el presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació, lesions, violació de domicili i danys.

Els fets de Badalona es remunten el 26 de febrer cap a tres quarts de dues del migdia en un domicili de Badalona on un home, en entrar a casa seva, va ser colpejat violentament i agredit. L’autor, després de deixar la víctima ferida, li va sostreure la cartera i va marxar, informa la policia. La víctima va acabar ingressada a l'hospital arran dels fets.

Cinc dies més tard la història es trasllada a la ciutat de Girona. Cap a dos quarts de dues de la matinada, una parella de joves van apropar-se a la comissaria de Vista Alegre de Girona, ja que tenien la sensació que un home els seguia. Els Mossos van voler identificar l’home, però aquest va marxar corrent.

Finalment, els agents van interceptar-lo al carrer del Carme. Els agents van veure que vestia pijama i, quan el van escorcollar, li van trobar una cartera de color negre. Dins de la cartera van trobar la documentació de l’home que havia sofert l’assalt uns dies abans a Badalona.

Després de diverses indagacions els agents van determinar que l’home era l’autor del robatori amb violència perpetrat dies abans i el van detenir per aquest fet. El detingut, amb antecedents policials, va passar el dia 5 de març a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona.