Habitatge a Platja d’Aro amb una agència immobiliària de confiança

De la mà d'uns coneguts professionals, analitzem la situació del mercat immobiliari a la zona

Mercat immobiliari a Platja d'Aro.

Mercat immobiliari a Platja d'Aro. / SHUTTERSTOCK

VERÓNICA SEDEÑO

L'atractiu de Platja d’Aro, pel seu entorn, serveis i bones comunicacions, fa que el mercat immobiliari a la zona es mostri actiu. Això fa que siguin moltes les persones que s'interessen per aconseguir un habitatge en aquesta àrea privilegiada de la Costa Brava. Per conèixer millor aquest mercat, parlem amb els responsables de Villa Iberia, immobiliària ubicada a l'Avinguda Castell d'Aro, 40.

- Com definirien la situació actual del mercat immobiliari a Platja d'Aro i les seves rodalies?

El mercat immobiliari a la zona de Platja d’Aro es troba actualment actiu i estable. Hi ha una demanda alta de propietats aquí, tant de clients nacionals com a internacionals. La bellesa natural de la zona, el clima i la ubicació estratègica pel que fa a serveis i infraestructures fan que aquesta part de la Costa Brava sigui molt atractiva, tant per a inversors com per a gent que busca una segona residència o un lloc per a retirar-se.

Pis en venda a Platja d'Aro.

Pis en venda a Platja d'Aro. / tucasa.com

- Veiem a la seva cartera d'immobles una gran varietat de propietats en venda. Què és el que més els hi demanen els seus clients en aquests moments?. Hi ha prou oferta d'immobles en aquest sentit?.

Els clients que tenim a Villa Iberia busquen principalment propietats properes a la platja i amb bones connexions a serveis i comoditats. Aquestes propietats solen tenir vistes al mar i ofereixen un estil de vida costaner, que resulta molt atractiu per als potencials compradors d'habitatge a Platja d’Aro i rodalies. Si bé tenim una àmplia varietat de propietats a la nostra cartera, és cert que en alguns segments la demanda pot arribar a superar l'oferta en determinats moments, cosa que pot crear una mica de competència al mercat. Tot i això, la nostra dedicació i experiència, així com la nostra extensa xarxa de contactes ens permet donar resposta a les diverses i diferents demandes dels nostres clients.

Casa en venda a Platja d'Aro.

Casa en venda a Platja d'Aro. / tucasa.com

- Es podria traçar un perfil del seu client majoritari?

Una gran part dels clients de Villa Iberia són de procedència internacional. Comptem amb un equip plurinacional d'Holanda, Alemanya, França, Rússia i altres països europeus, i ens hem anat posicionant a portals immobiliaris nacionals de diferents països. Els nostres clients solen gaudir d'una situació econòmica esplaiada i busquen una propietat en aquesta zona per gaudir de vacances, residir tot l'any o com a inversió.

- Quins són els seus consells per a algú que estigui pensant en comprar o vendre una propietat a la zona?

Pel que fa a l'adquisició d'un immoble, el primer és aclarir les idees i preferències, és a dir, establir un perfil del que es busca. Per això, una agència de confiança com Villa Iberia pot ser de gran ajuda, ja que disposem de l'experiència i un coneixement profund del mercat necessaris per poder assessorar i trobar exactament aquelles propietats que encaixen amb cada client.

Aquesta mateixa experiència i coneixement del mercat també són clau a l'hora de vendre una propietat. Molta gent no és conscient de la gran diferència que existeix entre oferir un immoble com a persona privada aliena al sector, i fer-ho com a professional. Des de recomanar el preu just i realista, passant per una presentació òptima de l'objecte en múltiples plataformes per arribar al màxim de clients potencials, fins a la gestió complexa administrativa abans, durant i després de la venda, recomanem posar-se sempre en mans d'una agència seriosa i de confiança.

Pel que fa a les oportunitats, hi ha molts factors que hi influeixen, els preus i les opcions depenen tant de la ubicació com de les característiques dels immobles, així com de la situació actual de demanda i oferta.

Després de llegir aquesta entrevista, qualsevol persona interessada a contactar amb els professionals de Villa Iberia, ho pot fer trucant al 972816338 - 696954193 o consultant la seva pàgina web: https://www.villaiberia.com/