Aliseda Immobiliària primera marca al món immobiliari, compta amb autèntiques ofertes en habitatges. Si estàs buscant pis, aquest és el teu moment. Et mostrem una sèrie de pisos en venda a Girona , entre els quals pot estar la teva futura llar.

Pis a estrenar a Llagostera

Pis a estrenar amb baixada de preu fins als 85.000 € . L'habitatge compta amb 70 metres construïts, amb 2 dormitoris, cuina oberta amb forn i vitroceràmica. Destaquen 2 balcons que donen al carrer i la terrassa que dóna a la part posterior . Més informació i fotografies pis en venda a Llagostera.

Pis a L'Escala

Pis a prop de la platja, en zona residencial. L'habitatge té 89 metres, distribuïts en 3 habitacions, gran saló-menjador, 2 banys, cuina amb terrassa. Més informació i fotografies pis en venda a L'Escala.

Pis nou a Olot per 90.000 €

Pis d'obra nova, de 89 metres, 2 habitacions, bany amb banyera, cuina moblada i equipada, saló-menjador amb grans finestrals i terrassa. Portes interiors de fusta vista i finestres amb doble vidre. Més informació i fotografies pis en venda a Olot.

Pis a Puigcerdà

Pis amb baixada de preu fins als 70.000 €. L'habitatge té 3 dormitoris amb terrassa. Més informació i fotografies pis en venda a Puigcerdà.

Pis a Lloret de Mar

Pis amb ampli saló-menjador amb accés a terrassa, cuina independent moblada i equipada, 3 dormitoris amb armaris i 2 banys. Habitatge molt proper a la platja. Més informació i fotografies pis en venda a Lloret de Mar.

Pis a Llagostera per 70.000 €

Pis d'obra nova amb 2 habitacions (1 doble i 1 senzilla), 1 bany i saló-menjador amb cuina oberta amb forn i vitroceràmica. Més informació i fotografies pis en venda a Llagostera.