Un autèntic paradís de luxe per als gossos

El Centre Caní de Pals, considerat un dels 5 millors hotels del món per a animals, disposa dels millors serveis per a la seva estada

El centre disposa de piscines a l’estiu on els animals poden gaudir dels beneficis de l’aigua.

El centre disposa de piscines a l’estiu on els animals poden gaudir dels beneficis de l’aigua. / Centre Caní de Pals.

David Céspedes

David Céspedes

Servei d’hotel, guarderia, ensinistrament i cria, tot això està reunit en un sol espai a Pals: el Centre Caní, un autèntic paradís de luxe on tot està pensat per fer més còmode l’estada del nostre gos. L’acredita una trajectòria de més de 20 anys cuidant exclusivament gossos i això l’ha fet mereixedor també de ser considerat un dels 5 millors hotels per a animals del món. Un altre dels seus valors és la seva ubicació. El centre està situat en un paratge de Pals, al bell mig de la natura, on els gossos disposen de camps de jocs organitzats cada un pel caràcter i condició física de cada animal.

Les seves instal·lacions són espectaculars: un terreny de més de 10.000 metres quadrats, piscines a l’estiu, jardins i, a més, està obert tot l’any. A banda de tots els serveis de cura fan cria selectiva de gossos de raça.

La prioritat és sempre la cura del gos.

La prioritat és sempre la cura del gos. / Centre Caní de Pals.

El Centre Caní de Pals ofereix un servei de guarderia pensat per aquells propietaris de gossos que han de marxar de viatge o per feina i no poden deixar l’animal a casa. També poden banyar-se a les piscines i passar una jornada per 14 euros al dia. El centre disposa de casetes fetes d’obra amb una terrassa particular i accés directe de l’animal als camps de joc. Per fer més confortable l’estada i evitar situacions d’estrès no disposa de gàbies. Els animals tenen a la seva disposició bevedors automàtics i se’ls ofereix també alimentació de gamma alta. Per sobre de tot tenen molt clar la cura de l’animal i cuiden les mascotes com si fossin seves. «Per nosaltres és molt important que estiguin com a casa i, per això, regalem un període d’adaptació que es tracta de portar el gos a jugar una hora uns deu dies abans de portar-lo per marxar de vacances. D’aquesta manera, eliminem la por a l’abandonament i ens assegurem que gaudeixen de l’estada al nostre centre». S’ha de tenir en compte que és imprescindible portar el llibre de vacunes al dia, inclosa la vacuna de la tos de les gosseres. Totes les instal·lacions s’ensulfaten periòdicament i estan lliures de paràsits. També tenen un servei de rentat abans de marxar a casa si el propietari ho demana. 

Si hi ha necessitat de corregir problemes de conducta o aplicar pautes saludables i compartir esport i salut física i mental amb la mascota també disposa de camps d’ensinistrament i agiliti.

 Instagram: @c_cani_pals