Tres detinguts i 800 plantes de marihuana requisades en una intervenció policial a Cantallops

La Guàrdia Civil es va emportar el material necessari per fer créixer la droga i va comprovar que tenien la llum punxada

Dos agents de la Guàrdia Civil el dia de la intervenció a Cantallops

Dos agents de la Guàrdia Civil el dia de la intervenció a Cantallops / ACN - Redacció

ACN - Redacció

La Guàrdia Civil ha detingut tres homes que tenien un cultiu de 800 plantes de marihuana en un habitatge de Cantallops (Alt Empordà). L'operatiu es va fer el 20 de desembre. La investigació va arrencar el passat mes de juliol, quan el cos va tenir coneixement que a l'immoble hi havia un cultiu de marihuana. Després de diverses comprovacions, els agents van sospitar dels tres arrestats al veure que no vivien a l'immoble, però que hi entraven i sortien constantment. Finalment es va dur a terme l'entrada i escorcoll de la casa on hi van trobar el cultiu de droga interior amb 800 plantes, d'un metre i mig d'alçada cadascuna. A més, els policies van requisar el material necessari per fer créixer la droga.

En concret, es van intervenir 57 làmpades, deu ventiladors, set motors d'aire condicionat, dos quadres elèctrics i 45 transformadors. Tots aquests aparells estaven alimentats de manera fraudulenta, ja que els detinguts havien punxat la llum. Per tot plegat, els agents de la Guàrdia Civil van detenir tres homes que hauran de respondre d'un delicte contra la salut pública i un altre per defraudar fluid elèctric. Els investigats van passar a disposició del jutjat d'instrucció 2 de Figueres.