La companyia automobilística Honda va revelar en el Saló de Ginebra la nova generació del CR-V, que estarà disponible amb el sistema híbrid Intelligent Multi Mode Drive (i-MMD) d'Honda, segons va informar la firma, que llançarà aquesta versió híbrida al mercat europeu a principis de 2019.

El propulsor híbrid del nou totterreny d'Honda està compost per un motor gasolina de cicle Atkinson i-VTEC de 2.0 litres i dos motors elèctrics, per oferir un rendiment «real i una maniobrabilitat sense esforç». El nou model també estarà disponible amb un motor de gasolina VTEC Turbo de 1.5 litres associat a una transmissió manual de sis velocitats o a una transmissió automàtica. Aquesta versió arribarà al mercat europeu a la tardor d'aquest any.

Per altra banda, Honda va anunciar que a principis de 2019 acceptarà les primeres comandes de la versió de producció de l'Urban EV Concept, que serà el primer vehicle elèctric de bateries comercialitzat per la companyia a Europa. «La versió de producció de l'Urban EV Concept, que ha estat àmpliament elogiat, arribarà al mercat europeu el 2019, i en resposta a les positives crítiques que ha rebut, Honda començarà a acceptar comandes del model a principis d'any», va declarar el vicepresident sènior d'Honda Motor Europe, Philip Ross.

Amb una capacitat per a quatre ocupants, el quadre de comandament de l'Urban EV alberga una pantalla principal que s'estén fins als laterals de les portes, i en la qual s'ofereix una «àmplia gamma» d'informació, mentre que en els laterals es projecten imatges de les càmeres que substitueixen els miralls retrovisors tradicionals.