La gamma SUV de Suzuki acaba de reforçar-se amb l'arribada del nou Vitara Toro. Gràcies a l'acord de col·laboració entre el fabricant japonès i els centenaris Cellers Osborne, ha sorgit aquesta edició especial d'un dels tot terrenys amb major tradició al mercat. El Suzuki Vitara Toro, presenta tant en el seu interior com en la carrosseria, elements distintius de Osborne a través de la seva marca registrada Toro, que és la que dona nom a aquesta sèrie.

Aquest model, que ja està disponible en els concessionaris oficials Suzuki, ve carregat d'extres i amb un preu de sortida molt competitiu. A més dels elements diferenciadors de Toro, el model presenta com a part del seu equipament original el sostre solar panoràmic de doble lliscament llandes d'aliatge polides en acabat cobri de 17 polzades, graella frontal cromada amb cinc ranures, proyectores LED i pintura metal·litzada de sèrie. Aquest model es presenta amb dues motoritzacions; el gasolina 1.6L VVT i el diésel 1.6L DDiS, tots dos amb una potència de 120 cv. En el cas del diésel, aquesta motorització s'associa a la tracció total 4x4 i ofereix un consum mitjà situat entorn dels 4 litres.

El gasolina, de tracció davantera, compta amb un consum de poc més de 5 litres. En paraules del president de Suzuki, Juan López Frade «aquesta col·laboració suposa un pas avanci en la difusió dels valors de marca Suzuki, a través del nostre emblemàtic model Vitara i comptant amb el respatller d'una gran marca com és Osborne». Els preus del Vitara Toro, amb promoció inclosa, són de 21.396 euros per a la versió gasolina i de 24.130 en el cas del diésel.